Grand café De Bolder

Vlieland

Het mooie grandcafé, recreatiegebouw annex poppodium van kampeerterrein Stortemelk. Een vers kopje koffie, diverse bieren van de tap, heerlijke en betaalbare maaltijden en live muziek, binnen of buiten op het prachtige zonnige terras.

De Bolder is nog steeds wat het al in de jaren 60 was: een plek waar je als kampeerder terecht kan, met goed of slecht weer, om iets te drinken, een spelletje te doen of naar muziek te luisteren. Inmiddels is de vroegere ‘kantine voor koffie met een koek’ uitgebreid tot een volwaardig en sfeervol grandcafé. Voor een altijd vers kopje koffie, diverse bieren van de tap, heerlijke en betaalbare maaltijden en live muziek, binnen of buiten op het prachtige zonnige terras.

​Ook buiten het hoogseizoen is het er heerlijk, met een boek bij de open haard, een Vlielander Kruidenbittertje ernaast en de voeten omhoog.

Het Bolder-podium: een begrip!

Als de Bolder het jaar rond open was, dan behoorde deze zeker tot het Nederlandse clubcircuit. Jaarlijks staan hier hartje zomer tIentallen topbandjes, -singer/songwriters en -kleinkunstartiesten op het podium van de Grote of Kleine Zaal. De optredens variëren van kleine, intieme zitconcerten tot dampende feestgigs en alles daartussen.

Uit eten of 'afhalen'? Alles kan!

De uitgebreide menukaart van de Bolderkeuken - met pizza’s, salades, complete maaltijden en een betaalbare, dagelijks wisselende ‘Bolderhap’ – doet kampeerders, eilanders en andere gasten regelmatig besluiten lekker en gemakkelijk te eten of een maaltijd voor mee te nemen.

 

Hier vind je Grand café De Bolder

Kampweg 1
8899BX Vlieland
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.