Kade 60

DEN HELDER

Kade60 is gevestigd in een fantastisch en historisch pand, met een industriële look. We hebben een groot, zonnig terras en uitzicht over het water. Een ongedwongen, informele sfeer, met een leuke kinderhoek. Zelfs de hond mag mee naar binnen! Een restaura...

Kade60 is gevestigd in een fantastisch en historisch pand, met een industriële look. We hebben een groot, zonnig terras en uitzicht over het water. Een ongedwongen, informele sfeer, met een leuke kinderhoek. Zelfs de hond mag mee naar binnen! Een restaurant waar je lekker kunt lunchen en dineren, maar waar je ook kunt neerploffen voor een lekker wijntje. Verder hebben we een ruime keuze uit verschillende soorten fingerfood of overheerlijke cocktails.

Vanuit de open keuken bereiden onze koks dagelijks van 11.00 uur tot 21.30 uur de lekkerste gerechten, in een sfeer waar iedereen gelijk is, iedereen zichzelf kan zijn, jong of oud, voor groepen of gezellig met z’n tweetjes. Kade60 is uiteraard ook geschikt voor bruiloften, bedrijfsborrels, verjaardagen, of voor een gezellig diner met collega’s of vrienden.

Hier vind je Kade 60

Willemsoord 60 B
1781 AS DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.