Kinderfeestjes bij het Reddingmuseum

DEN HELDER

Maak van je kinderfeestje een actief avontuur bij het Reddingmuseum! Niet in het museum, maar buiten op Willemsoord. Een actief en leuk feestje! Met dit kinderfeestje doe je een avontuurlijke audiotour met een bingo erin verwerkt. Tientallen leuke feitje...

Maak van je kinderfeestje een actief avontuur bij het Reddingmuseum! Niet in het museum, maar buiten op Willemsoord. Een actief en leuk feestje!

Met dit kinderfeestje doe je een avontuurlijke audiotour met een bingo erin verwerkt. Tientallen leuke feitjes worden verteld tijdens de tour over het Willemsoord terrein. Weet jij bijvoorbeeld naar wie Willemsoord is vernoemd en hoeveel mensen er zijn gered met de nog varende reddingboten van het Reddingmuseum? Als je de audiotour met bingo heb afgerond krijg je een lekker patatje met een snack bij de Werviaan en een ijsje bij IJssalon Kaap Hoorn. Als klap op de vuurpijl krijgt de jarige nog een kadootje om het feestje feestelijk af te sluiten.

Kosten: • Kinderfeestje zonder begeleiding € 10,50 (incl. speurtocht, kleine vaartocht of bootje schilderen) • Kinderfeestje met begeleiding € 12,50 (idem incl. museumbegeleiding)

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kinderfeestjes bij het Reddingmuseum

Willemsoord 60 G
1781AS DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.