Boutique Hotel Texel & Restaurant Gusta

De Cocksdorp

Bij restaurant Gusta houden ze de combinaties simpel om zo elk ingrediënt volledig tot zijn recht te laten komen. Het gaat om een pure keuken met zuivere smaken, vers van het eigen land in het restaurant.

Bij restaurant Gusta houden ze de combinaties simpel om zo elk ingrediënt volledig tot zijn recht te laten komen. Het gaat om een pure keuken met zuivere smaken, vers van het eigen land in het restaurant. Zij hechten veel waarde aan hun eigen teelt en lokale producten. Ingrediënten van de eigen boerderij vormen de basis en in samenwerking met lokale leveranciers combineren zij hun passie. Daarom leven zij mee met de seizoenen. Vier seizoenen in een jaar betekent vier wisselende kaarten.

Chefs signature
Gebaseerd op mooie producten uit het seizoen serveert Gusta iedere maand een nieuwe signature van de chef.

Ontdek de veelzijdige gastronomie van Restaurant Gusta.

Spa Woolness

Niet alleen in het restaurant Gusta voert de Texelaar het hoogste woord. Ook in Spa Woolness die haar naam dankt aan het Wolbad staat het schaap centraal. In een bed van zuivere schapenwol gewikkeld waar bij het wolvet (lanoline) een aangenaam laagje achter laat op de huid als pure verzorging. De aangename warmte van de wol met haar isolerende werking, spieren en gewrichten diepgaand doet ontspannen. De aangename geur en uniciteit maken tot een totaal beleving in het boetje (schuurtje). Na het wolbad gaat de wol terug naar de boer die de wol verhandeld voor een 3e leven als bijvoorbeeld isolatie. Naast het wolbad biedt Spa woolness een aangename kleinschalige spa en diverse treatments aan.

Boutique Hotel Texel

Inspirerend, comfortabel en een tikkeltje eigenwijs! Er vaar de luxe van simpelweg genieten op het platteland van Eierland. Boutique Hotel Texel is allesbehalve een doorsnee hotel. Gevestigd midden op het platteland van Eierland, op een steenworp afstand van natuurreservaat de Slufter en waterdorp De Cocksdorp. Met binnen een eco-chique, warme en huiselijke sfeer en buiten de altijd veranderende landschappen van het eiland. Na een dag trappen en stappen schapjes tellen onder een Texelerdekbed in een van de eco-chique kamers of suites van het boutique hotelletje.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boutique Hotel Texel & Restaurant Gusta

Postweg 134
1795 JS De Cocksdorp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Reserveer nu


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.