Camping en groepsaccommdatie Sotterum

Cornwerd

Leuke camping aan IJsselmeer in Friesland, tussen Makkum en de Afsluitdijk. Ideaal voor kinderen. Mooie omgeving. Gratis draadloos internet. 25 Ruime kampeerplaatsen. 4 Stacaravans te huur.

Kamperen aan het IJsselmeer in Friesland. Welkom op onze leuke en knusse camping Sotterum! Op alle plaatsen is stroom. Uitstekend sanitair, douchen en warm water zijn gratis. Er is een keukentje en een wasmachine. Voor kleine tentjes is er altijd plaats; er komen vaak fietsers vanaf de Afsluitdijk kamperen.

Kinderen vermaken zich fantastisch met skelters, grote trampolines, een pannakooi, speeltoestellen en dieren. In de schuur is tafeltennis, tafelvoetbal, poolbiljart, een dartbaan, tv en er zijn gratis brochures over de omgeving. Ook is er gratis draadloos internet in de schuur, net als op het grootste deel van de camping. Honden zijn welkom.

Groepsverblijf Sotterum: in de sfeervolle boerderij zijn mooie kamers ingericht en is een ruime gemeenschappelijke ruimte, voorzien van een zithoek, radio/cd, tv, satelliet ontvanger, video en dvd. Kinder- bedjes en stoelen zijn aanwezig. Binnen en buiten is gratis draadloos internet. De slaapkamers hebben een weids uitzicht. De gemeenschappelijke ruimte niet. Verhuur is op basis van zelfverzorging. Er is een keuken met inventaris: o.a. een gasfornuis, heteluchtoven, magnetron, afwasmachine, koffiezetter, snelkoker, koelkasten. Pannen, glazen, servies, bestek e.d. zijn voldoende aanwezig.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping en groepsaccommdatie Sotterum

Sotterumerdijk 11
8753 JA Cornwerd
Plan je route

vanaf jouw locatie

Lees meer


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.