Galerie de Allerleukste

Julianadorp

Galerie de Allerleukste is een atelier/galerie annex winkel. De vele verschillende workshops voor mannen en vrouwen worden gegeven door May-Britt van Neerijnen en Yvonne Zwaan. Er wordt gewerkt met verschillende materialen en je gaat altijd met een mooi w...

Een kijkje achter de schermen bij Galerie de Aller Leukste, artistieke vorming op niveau, Gezellig bezig zijn met kunst. De creativiteit en inspiratie uit de cursisten naar boven halen, waardoor er prachtige kunstwerken ontstaan.

Galerie de Allerleukste is een atelier/galerie annex winkel. De vele verschillende workshops voor mannen en vrouwen worden gegeven door May-Britt van Neerijnen en Yvonne Zwaan.

Er wordt gewerkt met verschillende materialen en je gaat altijd met een mooi werkstuk naar huis. Op de website vind je alle workshops.

Schilderlessen onder naam “Artworkshop” worden gegeven door schilderdocente Yvonne Zwaan-ten Beste. Zij werkt met diverse technieken en materialen. De cursisten krijgen de persoonlijke begeleiding die ze nodig hebben.

Fotografie aan Zee is gevestigd op de bovenverdieping van de galerie. Fotograaf Jim van der Mee is tevens gecertificeerd Dronepiloot en gespecialiseerd in aerial cinematography en drone inspecties.

Wie de galerie binnenstapt, ontdekt een veelzijdigheid aan creatieve mogelijkheden. Naast schilderlessen en workshops kan men ook kunst kopen en inbrengen. Mocht je eigen kunst willen verkopen, dan bieden zij een podium.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Galerie de Allerleukste

Loopuytpark 18
1787 AE Julianadorp
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.