Anna

Vlieland

Anna is een authentiek Vlielands duinhuis, hoog gelegen in de duinen met een fantastisch uitzicht. De woning heeft een ouderwetse vakantiesfeer, maar is voorzien van alle gemakken van nu.

Anna is een authentiek Vlielands duinhuis, hoog gelegen in de duinen van Duinkersoord. Anna is een van de eerste huizen die in de jaren 30 in het Duinkersoord werden gebouwd. Uiteraard werd toen de mooiste locatie gekozen, hoog in de duinen met fantastisch uitzicht.

Rond het duinhuis is eigen terrein met zowel een terras op het oosten als het zuiden. Aan de zuidzijde is een veranda met een buitenhaard. De afstand tot het strand is ongeveer 100 meter.

De vakantiewoning heeft een ouderwetse vakantiesfeer, met alle gemakken van nu binnen handbereik. Op de beneden verdieping vind je de woonkamer met Noorse houtkachel, een aparte keuken, de badkamer met inloopdouche, wastafel en wasmachine, een hal en toilet.

Boven zijn er drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed 140x200cm en twee met elk twee éénpersoonsbedden. Op de overloop is een wastafel en staat een kinderbedje.

In alle jaargetijden is het goed vertoeven in Anna, in de zomerperiode heerlijk op één van de terrassen of onder de veranda. In de herfst en winter is het verblijf aangenaam door de CV, de Noorse houtkachel maakt het extra gezellig.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Anna

Havenweg 10
8899BB Vlieland
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.