Boerderijcamping Koegras

JULIANADORP

Minicamping Koegras is een gezellige camping op slechts 2 km van het strand en in het centrum van Julianadorp. Alle voorzieningen zijn dus dichtbij. De camping biedt 30 ruime kampeerplaatsen die heerlijk beschut liggen door een haag van bomen rondom de ca...

Minicamping Koegras is een gezellige camping op slechts 2 km van het strand en in het centrum van Julianadorp. Alle voorzieningen zijn dus dichtbij. De camping biedt 30 ruime kampeerplaatsen die heerlijk beschut liggen door een haag van bomen rondom de camping. De camping is geschikt voor zowel gezinnen met kinderen, (echt)paren en 50+ers. Ook honden zijn (mits kort aangelijnd) welkom.

Wij bieden je o.a. uitstekend verwarmd, schoon en modern sanitair (nieuw 2015, zonder douchemunten en met toiletpapier), gratis Wi-Fi, een grote recreatieruimte, broodjesservice en viswater voor de deur. Het kampeerveld is autovrij. Rondom het veld is voldoende parkeergelegenheid. Op onze camping ben je natuurlijk ook van harte welkom met jouw camper. Wij hebben gelegenheid om jouw watertank te vullen, een loosplaats voor het chemisch toilet en een vuilwater loosplaats.

In Julianadorp maar ook in de omgeving is van alles te doen. Onze camping is een prima uitvalsbasis voor mooie (fiets) tochten door het duingebied of het bloembollen land. Ook ben je zo in leuke plaatsen als Den Helder, Callantsoog, Schagen, Hoorn en Alkmaar. Ontdek ook eens het mooie eiland Texel. Met een kwartiertje rijden ben je bij de boot.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boerderijcamping Koegras

Langevliet 21
1787 BJ JULIANADORP
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.