De Basiliek

Appingedam

Kom gezellig eten op een unieke locatie bij Restaurant de Basiliek in Appingedam! Laat je verwennen door de chef, die van iedere maaltijd een ware smaakbelevenis maakt, terwijl je intussen van de klassieke omgeving van de Sint Nicolaaskerk geniet.

Culinaire Wadden Weken

Wij doen mee aan de Culinaire Wadden Weken. Tijdens de Culinaire Wadden Weken kan je bij ons kiezen voor:

Een 3-gangenmenu met producten uit de regio. Aan tafel kan dit menu tegen betaling worden uitgebreid naar meerdere gangen. Wij werken met dagverse producten en kunnen daarom geen vast menu geven. Menu van de chef dus!

€39,50 p.p. excl. consumpties.

Met een uitgebreide menukaart is het restaurant toegankelijk voor iedereen. Reserveer gemakkelijk online of bel direct voor een reservering!

  • Iedere maaltijd een ware smaakbeleving
  • Een modern restaurant in een klassieke kerk!
  • Uitgebreide menukaart
  • Wisselend chefsmenu inclusief wijnarrangement
  • Het mooiste restaurant van Noordoost-Groningen


Een wisselend chefsmenu

Laat je je liever verrassen? Dat kan! De chef van De Basiliek maakt van iedere maaltijd een ware smaakbelevenis en schotelt je met alle plezier 3, 4 of 5 met liefde bereide, perfect op elkaar aansluitende gangen voor. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met eventuele allergieën of dieetwensen. Daarnaast kun je bij het chefsmenu ook een wijnarrangement krijgen, waarbij je bij elke gang een heerlijke, bijpassende wijn geserveerd krijgt.

Lees de recensie van Jacques Hermus in het Dagblad van het Noorden van 23 november 2019

Reserveren?
Wilt u ook komen eten in Restaurant de Basiliek in Appingedam en de unieke sfeer, locatie én smaken proeven? Reserveer dan gemakkelijk online via de online agenda, of neem telefonisch contact met ons op om een reservering te maken.

Openingstijden:
Nu geopend

Hier vind je De Basiliek

Restaurant de Basiliek
Solwerderstraat 45 47
9901 BB Appingedam
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.