Camping De Zeehoeve

Harlingen

Camping De Zeehoeve is gelegen in de mooie stad Harlingen direct aan de Waddenzee. Leuke uitstapjes kunt u maken naar Harlingen, Franeker Afsluitdijk, Waddeneilanden waar veel te ondernemen is!

Camping De Zeehoeve! Gelegen in de mooie stad Harlingen direct aan de Waddenzee. Overnachtingsmogelijkheden die wij bieden; camping met camper, caravan tentplaatsen en ruimte voor een plezier boot. 

Op de camping hebben wij verschillende verhuur objecten. U kunt bij ons overnachten in 1 van de 11 B&B kamers met ontbijt. Voor de rondtrekkers zonder tent is het mogelijk om een trekkershut standaard of trekkershut plus te huren. De camping beschikt tevens over verschillende verhuurchalet waaronder ook luxe chalets met 2 badkamers.

Op de camping is een restaurant aanwezig waar u 's avonds heerlijk kunt eten of in de ochtend kunt genieten van een heerlijk ontbijt of waar u uw broodjes kan afhalen. Voor onze gasten die liever willen afhalen kunt u hier terecht voor snacks.

Bezoekers met elektrische auto’s kunnen ook terecht op onze camping. Er zijn 8 laadpalen geïnstalleerd waarvan 4 oplaadpunten bij het restaurant staan. Of u nou bij ons verblijft of onderweg bent, bij ons bent u van harte welkom voor een bakje koffie of een lekker hapje eten in ons restaurant terwijl de auto aan het laden is.

Daarnaast verhuren we e-choppers, sups, kano’s en stadsrondvaarten vanaf de camping.

Lijkt het u leuk om bij ons te overnachten? Op onze website kunt u vooraf een online reservering maken, maar het is nu ook mogelijk om op locatie een plek op de camping te reserveren via een boekingszuil. Zelfs buiten de receptie-tijden kunt u dus reserveren en zelf inchecken op elk gegeven moment. Hoe fijn is dat?

Accommodatietype:
Kampeerterrein
Groepsgrootte event:
max. 100 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping De Zeehoeve

Westerzeedijk 45
8862 PK Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Klik hier


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.