Seinhuisje

Terschelling

De meest unieke locatie om te overnachten op Terschelling. Het Seinhuisje bovenop het Kaapsduin. Er is een kitchenette zonder kookgelegenheid, maar wel een kleine koelkast en faciliteiten om koffie en thee te kunnen maken. De badkamer heeft een ruime inl...

Overnachten op de meest unieke locatie van Terschelling

De meest unieke locatie om te overnachten op Terschelling. Het Seinhuisje bovenop het Kaapsduin. Er is een kitchenette zonder kookgelegenheid, maar wel een kleine koelkast en faciliteiten om koffie en thee te kunnen maken. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, wastafel en een apart toilet. Het bad is verzonken in de woonkamer. In de woonkamer is een doorkijk naar de voormalige bunker. Bij de houtkachel is een 2-zitsbank en een fauteuil. Verder is er televisie en radio aanwezig. Op de vide is een slaapkamer met een 2 x 1 persoonsbedden.

Ligging 
De belevenis begint al wanneer je bij het pad naar Seinhuisje bent aangekomen. Met een ligging bovenop het Kaapsduin is het een flink klim. Maar de klim naar boven wordt beloond: Seinhuisje geeft je 360 graden uitzicht over Terschelling en de Noordzee. Bij goed weer kun je zelfs Friesland zien. Hier logeren is dan ook echt een unieke ervaring. Bij Seinhuisje krijg je het optimale Buitenlevengevoel. Door de ligging kun je goed Terschelling ontdekken. Het is er heerlijk wandelen en fietsen door de duinen. Het dorp West-Terschelling bijvoorbeeld, ligt er op loopafstand. Hier is voldoende horeca aanwezig om elke avond uit eten te gaan of te lunchen. Seinhuisje is compact en comfortabel ingericht. Je kunt er koffie en thee klaar maken, een bad nemen en slapen met het schitterende uitzicht. Alles is aanwezig om er met 2 personen te logeren. Seinhuisje is uniek in zijn soort. Het is door de ligging niet voor iedereen weggelegd.

Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.