Herberg In de Valk

Middelstum

Het restaurant kent een fine dining restaurant. Geniet tijdens een ruim 2 1/2 uur durende beleving van diverse amuses en 4 gerechten, eventueel uitgebreid met bijpassende wijnen. Elke 2 maanden wisselt het 4 gangen verrassingsmenu.

Historie
Herberg In de Valk kent een rijke historie. Het woonhuis en de gelagkamer stammen uit 1630. De schuur en de doorrit met bovenzaal en houten tongewelf volgen in de 18e en 19e eeuw. Gasten reizen aan per koets, met de trekschuit of de snikke in haven De Kolk (gedempt rond 1955). Zij laven zich hier aan drank, spijzen en een warme bedstee.
De oude haven is inmiddels gedempt en er staan geen paarden en koetsen meer in de doorrit van de herberg. Toch is Herberg In de Valk nog steeds een pleisterplaats met de ambiance van weleer. Voor ons verrassing diner of een gezellige borrel met bite, een feest of bijeenkomst. Of voor een lunch of kop koffie met huisgemaakt gebak.

Genieten
Pleisterplaats van weleer in het hart van Middelstum. Hier geniet je van dagverse streekproducten in een prachtige omgeving. Van een kop koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke lunch tot borrels met bites, bruidsfeesten en vergaderingen. 
Boven het restaurant bevinden zich 2 luxe hotelkamers met eigen badkamer, airco en privé terras.

Verrassingsmenu
Ruimte(s) voor Smaak & Beleving voert u door de herberg naar verrassende amuses en gerechten. Er is geen menukaart. Elke 2 maanden is er een nieuw verrassingsmenu.* Wij schenken u graag een bijpassende wijn bij elk gerecht. Dit wijnarrangement is echter optioneel. Bij mooi weer serveren we het diner uiteraard op ons terras. Het concept is vol van smaak en beleving en biedt ruimte aan maximaal 12 personen per startmoment. Reserveer dus op tijd.
(* Voor vegetariërs bereiden wij dit menu zonder vlees en vis).

Wat de gelegenheid ook maar is;
Herberg in de Valk.
We zien je graag,
Mark-Willem Evenhuis en Evelien Aikema

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Herberg In de Valk

Herberg In de Valk
Burchtstraat 12
9991 AB Middelstum
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.