Zalmrokerij SalmonOak

JULIANADORP

Met een bereidingstijd van ca. 8 uur is deze zalm op een traditionele Finse manier bereid. De specifieke smaak wordt verkregen door verschillende soorten pekel en door het gebruik van hoofdzakelijk binnenlands eikenhout. Wilt u zalm bestellen? Stuur dan...

Ambachtelijke zalm op de plank.

Vanaf 24 juli 2020 opent René van Deutekom een zalmrokerijtje op het terrein van Manege Noot. Vroeger heeft hij op de visserij gezeten en hij heeft 3,5 jaar in Noorwegen gewoond en heeft daarom de bereidingswijze van de zalm zich eigen kunnen maken.

Met een bereidingstijd van ca. 8 uur is deze zalm op een traditionele Finse manier bereid. De specifieke smaak wordt verkregen door verschillende soorten pekel en door het gebruik van hoofdzakelijk binnenlands eikenhout.

Wilt u zalm bestellen? Stuur dan een WhatsApp of een berichtje van tevoren naar 06 42352043. Grote bestellingen worden graag een week van te voren ontvangen. Gewoon langskomen kan ook, ter plaatse worden er broodjes zalm verkocht! De zalmrokerij bevindt zich bij de ingang van Manege Noot op de Zwarteweg nr 4, Callantsoog. De openingsdagen is op de vrijdag. Hangt de vlag uit? Dan is er nog vis! Is de vlag gestreken? Dan is de kraam uitverkocht. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Zalmrokerij SalmonOak

Zanddijk
1787 PP JULIANADORP
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.