Recreatieboerderij Polderzicht

BURGERBRUG

De recreatieboerderij bestaat uit drie verschillende verblijven, namelijk: Boerderij Polderzicht (tot 20 personen), Boerderij Weidezicht (tot 20 personen) en appartement Dijkzicht (tot 6 personen) en zijn gelegen in het mooie polderlandschap vlakbij Pette...

De recreatieboerderij bestaat uit drie verschillende verblijven, namelijk: Boerderij Polderzicht (tot 20 personen), Boerderij Weidezicht (tot 20 personen) en appartement Dijkzicht (tot 6 personen) en zijn gelegen in het mooie polderlandschap vlakbij Petten aan Zee, waar u van zon, zee, bos en strand volop kunt genieten. De accommodatie biedt gratis Wifi verbinding. 

In de directe omgeving zijn de prachtige natuurgebieden "De Abtstkolk" en "De Putten". Fietsend door de prachtige polders via Schoorl, Camperduin naar Petten, met naast u de bruisende Noordzee, is een ware belevenis! Wandelen is hier ook heerlijk; u gaat bij ons het erf af en loopt als het ware al in de natuur......met veel ruimte en schone lucht. Vissen kunt u hier op loopafstand en in het Noordhollandskanaal.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Recreatieboerderij Polderzicht

Belkmerweg 10
1754 GA BURGERBRUG
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.