Camping Le Maire

Julianadorp

Camping Le Maire is jaarlijks geopend van 15 maart t/m 31 oktober voor kampeerders en bevindt zich langs de Duinenroute voor fietsers in Noord-Holland (knooppunt 9 – 10), vlak naast de Floratuin Julianadorp. Wij bieden ook mogelijkheid tot overnachten in...

Camping Le Maire is jaarlijks geopend van 15 maart t/m 31 oktober voor kampeerders en bevindt zich langs de Duinenroute voor fietsers in Noord-Holland (knooppunt 9 – 10), vlak naast de Floratuin Julianadorp. Wij bieden ook mogelijkheid tot overnachten in onze Bed & Breakfast. Onze camping ligt op circa 15 minuten fietsen van het strand (Strandslag Julianadorp) met in de omgeving een veelvoud aan activiteiten.

Onze zomercamping is gevestigd tussen Julianadorp, Den Helder en Breezand en is door zijn plaatsing een ideale uitvalsbasis om het gebied te verkennen. De havens van Den Helder en Den Oever (Wieringen) en de polder Anna Paulowna zijn voor dagtochten zeer goed bereikbaar. In de nabije omgeving ligt dierentuin en landgoed Hoenderdaell.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping Le Maire

Rijksweg 80 A
1787 PK Julianadorp
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.