Lietmeijer Tweewielers

Uithuizen

Lietmeijer Tweewielers is met ruim 500 m2 de fietsspeciaalzaak van de gemeente Het Hogeland en biedt een breed assortiment merkfietsen. Op ieder gebied, van elektrische fiets tot stadsfiets, hebben wij de expertise in huis om jou goed van dienst te kunnen...

Lietmeijer Tweewielers is met ruim 500 m2 de fietsspeciaalzaak van de gemeente Het Hogeland en biedt een breed assortiment merkfietsen. Op ieder gebied, van elektrische fiets tot stadsfiets, hebben wij de expertise in huis om jou goed van dienst te kunnen zijn.

Omdat iedereen eigen wensen heeft, hebben wij een ruim assortiment aan nieuwe merkfietsen, en diverse occasions. Tevens is het mogelijk om jouw oude fiets bij ons in te ruilen.

In onze professionele werkplaats kan je 5 dagen per week terecht voor onderhoud of reparatie aan jouw fiets. Daarbij kan je gebruik maken van onze ophaalservice.

Bij ons is jouw fiets in vertrouwde handen, kom gerust langs voor vrijblijvend advies.

Ook voor het huren van diverse fietsen, waaronder versnellingsfietsen, elektrische fietsen en accessoires waaronder kinderzitjes, fietstassen,regenkleding etc.

Als je met een grote groep wilt gaan fietsen (personeelsfeest, familiefeest o.i.d.) is het gewenst om tijdig te reserveren i.v.m. de beschikbaarheid van de fietsen.

Voor fiets van de zaak o.a. Leasefietsen, Bedrijfsfietsen of Nationale Fietsprojecten kunnen we je van dienst zijn.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lietmeijer Tweewielers

Schoolstraat 54
9981 AP Uithuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Info


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.