Bij Neel en Geer

Bierum

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, diner, koffie met wat lekkers of een borrel. Sinds 2017 is er ook een camping gerealiseerd. Deze heeft een prachtig uitzicht over de landerijen.

Wij zijn Neeltje en Gerard en wonen sinds 2008 in Bierum. We zijn hier samen met onze 5 kinderen komen wonen in ons droomhuis. Gerard heeft zijn eigen timmerbedrijf en Neeltje doet alles in en om het huis. Na verschillende verbouwingen aan en in het huis, begon Neeltje haar passie weer te kriebelen. Na meer dan 20 jaar in de horeca te hebben gewerkt was ze sinds 2008 thuis. In onze vrije tijd houden we er erg van om te koken samen met de kinderen

Bij Neel en Geer is gevestigd in een prachtige boerderij uit 1938, geheel in stijl van de Amsterdamse school. De paardenstal is omgebouwd tot restaurant en de keuken zit in de voormalige koeienstal. De bijzondere inrichting maakt het restaurant uniek. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, diner, koffie met wat lekkers of een borrel. Onze wereldse hapjes worden naar tapas idee gemaakt, maar komen dan uit allerlei verschillende landen Voor feesten, besloten diners of andere wensen denken we graag met u mee. Er is van alles mogelijk. Sinds 2017 is er ook een camping gerealiseerd. Deze heeft een prachtig uitzicht over de landerijen. Wakker worden in het Groninger land noemen we dat.

En dan onze menukaart.

Ons concept is het tapas idee, alleen dan vanuit de hele wereld. Wereldse hapjes dus. Zo staat er o.a. een waddentoast op de kaart maar bijvoorbeeld ook spare ribs. Je kunt dus van al deze hapjes je eigen maaltijd samen stellen.

Bierum is een klein dorp met veel agrariërs. Daarom is er voor gekozen om zo veel mogelijk met verse producten uit eigen streek te werken. Bijvoorbeeld, aardappels en uien van de buurman. Verder betrekken we ons brood van de echte bakker uit ons dorp en halen we bloemen en fruit bij Luingahof.

Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.