Boerderijwinkel & Pluktuin By Broersen

WARMENHUIZEN

Zin in een leuk lekker, leerzaam en gezond uitstapje? Naast de boerderijwinkel waar ze eigen en lokale producten verkopen heeft By Broersen ook een zelfpluktuin waar bezoekers zelf fruit kunnen plukken. Wat je allemaal kan plukken? Fruit (rode, witte, zwa...

Boerderijwinkel In 2023 is onze boerderijwinkel volledig vernieuwd! Wij zijn in de zomer van maandag t/m zaterdag geopend van 09:00-17:00 uur. In onze winkel zijn naast onze eigen geteelde aardbeien en asperges ook vele streekproducten uit Noord-Holland terug te vinden.

Pluktuin Naast de boederijwinkel heeft By Broersen ook een zelfpluktuin waar bezoekers zelf fruit kunnen plukken. Wat kun je plukken? Aardbeien uit de kas, fruit (rode, witte, zwarte, blauwe en kruisbessen, bramen en druiven) uit de tuin en vele soorten enkeljarige en meerjarige snijbloemen. 

Wanneer kun je zelf plukken? Fruit in de tuin kan in juli en augustus geplukt worden (tijdens de openingstijden). Bloemen in de tuin kan je plukken in juni, juli, augustus en september (tijdens de openingstijden). Aardbeien in de kas: in de zomervakantie (regio Noord) van maandag t/m zaterdag van 10:00-16:00 uur. In de winkel staan bakjes voor het fruit en er liggen schaartjes voor het bloemen plukken klaar. Wat u geplukt heeft wordt naderhand in de winkel gewogen en afgerekend. Voor het aardbeien plukken koopt u een toegangsbewijs in de winkel. Hiermee heeft u toegang tot de aardbeienkas en kunt u een bak aardbeien plukken.

Moe geworden van al het plukken? In de zomer is ons terras geopend om even tot rust te komen in onze tuin en om te genieten van een heerlijke aardbeientraktatie of een ijsje. Ook met minder zonnig weer is het in onze druivenkas heerlijk vertoeven. De openingstijden van ons terras zijn gelijk aan aan die van onze winkel.

Openingstijden:
Nu geopend
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boerderijwinkel & Pluktuin By Broersen

Dergmeerweg 30
1749 VA WARMENHUIZEN
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.