Restaurant Robuust Foodies & Goodies

DEN HELDER

Robuust is een inspirerende plek in het centrum van Den Helder waar je terecht kunt voor gezelligheid en goede, eerlijke producten. Praktisch alles is vers en huisgemaakt. Wij werken zoveel mogelijk duurzaam en biologisch, en een geweldige beleving is bij...

Robuust is een inspirerende plek in het centrum van Den Helder waar je terecht kunt voor gezelligheid en goede, eerlijke producten. Praktisch alles is vers en huisgemaakt. Wij werken zoveel mogelijk duurzaam en biologisch, en een geweldige beleving is bij ons het eerste uitgangspunt. Wij hebben een maandelijks wisselende lunchkaart en je kunt bij ons genieten van huisgemaakte taarten, muziek op vinyl, heerlijke koffie en een relaxte sfeer.

Naast alle lekkere en eerlijke foodies bieden wij ook goodies aan; leuke, aparte cadeautjes om zelf te houden of om weg te geven. Robuust is daarnaast ook nog eens dé plek voor gezellige workshops, besloten avonden, bedrijfsfeestjes, verjaardagen en catering op maat. Loop eens binnen en ervaar het zelf!

Hier vind je Restaurant Robuust Foodies & Goodies

Keizerstraat 45
1781 GD DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.