Biologische kaasmakerij de Nylander

It Heidenskip

Biologische kaasmakerij de Nylander. Wij melken Jersey koeien en verwerken een deel van de melk tot kaas en boter. Kaasmakerij is gevestigd in It Heidenskip. Winkel vind je in Workum.

Biologische kaasmakerij de Nylander. Wij melken Jersey koeien en verwerken een deel van de melk tot kaas en boter. We maken met trots en plezier onze kazen en boter. Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijk stukje vlees. Op zoek naar een leuk cadeau? Ook hiervoor ben je bij onze aan het juiste adres!

Kaasmakerij is gevestigd in It Heidenskip. Winkel vind je in Workum.

Ons bedrijf
Ons melkveebedrijf heeft de afgelopen 20 jaar een grote ontwikkeling doorgemaakt. In 1998 zijn we overgestapt op biologische bedrijfsvoering en kwamen de eerste Jersey’s op het bedrijf. Ruim 10 jaar later in 2009 hebben wij de kaasmakerij ‘De Nylander’ bij Workum overgenomen, inclusief het runnen van de bijbehorende winkel. Sinds 2022 bevindt de kaasmakerij zich in it Heidenskip.

Met grote toewijding en zorg maken wij een pure en smaakvolle boerenkaas. De productie van de Nylander kaas vraagt om de grootst mogelijke aandacht. Omdat we een natuurproduct maken is het belangrijk scherp te zijn op alle elementen van het kaasmaken. Ondertussen wordt er van onze melk ook boerenboter gemaakt. Producten van topkwaliteit! Onze Jersey’s voorzien ons niet alleen van goede zuivel maar ook van een heerlijk stukje vlees.

Rondleidingen op ons bedrijf zijn mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Winkel
Voor onze overheerlijke producten kunt u terecht in onze winkel in Workum op de "Versmarkt De 3 Ambachten". Naast onze eigen zuivel vindt u hier ook nog andere biologische en streekproducten. Bent u op zoek naar een origineel geschenk of kerstpakket? Wij kunnen iets geheel naar uw wens samenstellen.

Toegankelijkheid van deze locatie

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Biologische kaasmakerij de Nylander

Ursuladyk 28
8724 HR It Heidenskip
Plan je route

vanaf jouw locatie

Lees meer


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.