Rustpunt Schettens

Schettens

Welkom bij Rustpunt Schettens   Onze schapenmelkerij “t Foart’ ligt te ver vanaf de fietsroutes en om die reden hebben we in het dorp Schettens een afhaalpunt op Van Osingaweg 29. We zitten aan de 1-stedenroute en vele andere wandel en fietsroutes.   Hier...

Welkom bij Rustpunt Schettens  

Onze schapenmelkerij “t Foart’ ligt te ver vanaf de fietsroutes en om die reden hebben we in het dorp Schettens een afhaalpunt op Van Osingaweg 29. We zitten aan de 1-stedenroute en vele andere wandel en fietsroutes.  

Hier hebben we ook een Rustpunt in de tuin die opengaat vanaf 16 april 2022  

Bij ons afhaalpunt, voor vlees van onze eigen dieren, verkopen we ook andere lokale producten zoals aardappels, uien en wortelen, maar ook walnoten uit eigen boerderijtuin of kruiden (zelf gekweekt). In het voorjaar en de zomer verkopen we ook verse schapenkaas van melk onze eigen Friese Melkschapen.  

In de tuin (die nog wel een beetje in aanleg is) bent u welkom aan onze picknicktafel, voor koffie thee of limonade en daarbij we eigengemaakte koeken of taart aan. Het is een “eetbare” tuin met kruiden en fruit en er lopen ook kippen en 2 eenden.  

Wij hopen u te mogen ontmoeten en wensen u een fijn rustmoment.  

Naast RustPunt zijn wij ook gastadres voor Vrienden op de Fiets

Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rustpunt Schettens

van Osingaweg 29
8744 EV Schettens
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.