Biologische kaaswinkel de Nylander

Workum

Biologische kaaswinkel de Nylander. Wij melken Jersey koeien en verwerken een deel van de melk tot kaas en boter. Kaasmakerij is gevestigd in It Heidenskip. Winkel vind je in Workum.

Biologische kaasmakerij de Nylander. Wij melken Jersey koeien en verwerken een deel van de melk tot kaas en boter. We maken met trots en plezier onze kazen en boter. Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijk stukje vlees. Op zoek naar een leuk cadeau? Ook hiervoor ben je bij onze aan het juiste adres!

Kaasmakerij is gevestigd in It Heidenskip. Winkel vind je in Workum.

Winkel
Voor onze overheerlijke producten kunt u terecht in onze winkel. Naast onze eigen zuivel vindt u hier ook nog andere biologische en streekproducten. Bent u op zoek naar een origineel geschenk of kerstpakket? Wij kunnen iets geheel naar uw wens samenstellen.

Openingstijden winkel Workum
Ma t/m vrij: 8.30-18.00 uur
Zaterdag: 8.30-17.00 uur

Ons bedrijf
Met grote toewijding en zorg maken wij een pure en smaakvolle boerenkaas. De productie van de Nylander kaas vraagt om de grootst mogelijke aandacht. Omdat we een natuurproduct maken is het belangrijk scherp te zijn op alle elementen van het kaasmaken. Ondertussen wordt er van onze melk ook boerenboter gemaakt. Producten van topkwaliteit! Onze Jersey’s voorzien ons niet alleen van goede zuivel maar ook van een heerlijk stukje vlees.

Rondleidingen op ons bedrijf in It Heidenskip zijn mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Biologische kaaswinkel de Nylander

"Versmarkt De 3 Ambachten"
Begine 52
8711 BK Workum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Lees meer


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.