Kwekerij De Windroos

CALLANTSOOG

Vlak aan zee, in het Noord-Hollandse Callantsoog kweekt Elise Duivenvoorden een niet-alledaags assortiment vaste planten. Niet op een pot maar in de volle grond. Dat is waar een plant zich het beste thuis voelt; waar hij zijn voedsel vindt en langzaam, vo...

Vlak aan zee, in het Noord-Hollandse Callantsoog kweekt Elise Duivenvoorden een niet-alledaags assortiment vaste planten. Niet op een pot maar in de volle grond. Dat is waar een plant zich het beste thuis voelt; waar hij zijn voedsel vindt en langzaam, vol op de wind, groeit tot een grote, sterke plant.

De Windroos verkoopt planten in verschillende pakketten. Het gehele assortiment is 's zomers op de kwekerij te zien en te bestellen. Op de kwekerij ziet u vaak de mooiste combinaties. Zes daarvan hebben zij geselecteerd voor de plantenpakketten. De pakketten zijn samengesteld uit soorten die u niet zo maar ergens vindt. Elk pakket bevat 12 grote planten; 4 soorten met van elk drie stuks. De planten stellen niet veel eisen aan de grond maar willen wel graag zon (een deel van de dag is ook goed).

De planten worden in de wintermaanden bij de kwekerij in de koelcel bewaard en in het voorjaar met duidelijke plantinstructies als wortelstok geleverd.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kwekerij De Windroos

Zijperdijk 1
1759 JE CALLANTSOOG
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.