Sportvisserij Bakker

DEN OEVER

Stap aan boord van de Wuta, het prachtschip van Sportvisserij Bakker. Op de Waddenzee vang je weer scharren, juist door heen en weer te scharrelen op zee. In het voor- en najaar heb je de meeste kans op schar en wijting. Van juni tot oktober komt vaak de...

Stap aan boord van de Wuta, het prachtschip van Sportvisserij Bakker. Op de Waddenzee vang je weer scharren, juist door heen en weer te scharrelen op zee. In het voor- en najaar heb je de meeste kans op schar en wijting. Van juni tot oktober komt vaak de makreel in beeld. Soms zelfs eerder. Makreel vang je heel sportief: één-voor-één, soms een paar tegelijk. De hele dag door.

Je kunt ook heerlijk in het zonnetje aan dek zitten (mét een biertje) terwijl je kalmpjes de zandplaten, de zeehonden, de ganzen, eenden en aalscholvers aan je voorbij laat trekken.  Toe maar. En mocht je dan beginnen in te dommelen, dan is er altijd nog WIL die je onverbiddelijk bij de grote pan verse soep ontbiedt. Het geeft al aan dat de Wuta alles heeft om jouw gezelschap een spectaculaire dag op zee te geven. Straks ben jij ook zo'n sterke-verhalenverteller!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Sportvisserij Bakker

Hofstraat 27
1779 CA DEN OEVER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.