Brasserie De Keuken

SCHAGERBRUG

Brasserie De Keuken is Frans-Italiaans georiënteerde. “Wij houden van de pure, eerlijke gerechten, waarbij we uitgaan van de basis”. “Eigenlijk zijn het eenvoudige keukens, maar daar moet je wel goed mee omgaan. Dus werken we het liefst met mooie ambachte...

Brasserie De Keuken is Frans-Italiaans georiënteerde. “Wij houden van de pure, eerlijke gerechten, waarbij we uitgaan van de basis”. “Eigenlijk zijn het eenvoudige keukens, maar daar moet je wel goed mee omgaan. Dus werken we het liefst met mooie ambachtelijke streekproducten als extra virgin olijfolie’s, verse kruiden, grove zouten en mooie wijnen.” Wekelijks wordt een wisselend drie- of viergangen menu gepresenteerd, waarin een mix van alle lekkere én pure hoogstandjes voorbij komen. 

• Waar zo’n 60 gasten heerlijk kunnen genieten van de kookkunsten van twee topkoks. • Waar alle gerechten van de menukaart ook voor thuis kunnen worden meegenomen. • Maar waar ook een goed feestje gevierd kan worden. • Waar in het voorjaar en de zomer ook nog eens zo’n 60 gasten heel goed kunnen chillen op het terras.            • Waar de heerlijkste oliën, worsten, wijnen, bonbons en taartjes verkrijgbaar zijn (ook voor thuis!).

Kortom, waar het team van De Keuken hun gasten volledig in de watten legt…

Hier vind je Brasserie De Keuken

Schagerweg 30 b
1751 DA SCHAGERBRUG
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.