Robersum Recreatie

Vierhuizen

Imposante boerderijen, prachtige vergezichten, houtwallen, wierden met schilderachtige dorpjes, een bruisend watersportgebied en een uniek natuurgebied.

Een week of weekend weg met de hele familie of een groep vrienden, maar dan wel comfortabel met voldoende ruimte voor iedereen? Onze groepsaccommodatie vlak bij het prachtige Lauwersmeer heeft maar liefst 10 slaapkamers voor in totaal 34 personen.

Ruim en compleet

‘Wat is het hier groot!’ horen we onze gasten vaak zeggen. De indeling van de groepsaccommodatie van Robersum is dan ook ideaal voor grote families. De jonge neefjes en nichtjes kunnen gezellig samen op de eerste verdieping in de twee slaapkamers voor elk zeven personen. De drempelloze begane grond van het huis heeft zes tweepersoonskamers en twee vierpersoonskamers. Alle slaapkamers hebben een eigen wasbak. Kook een feestmaal in de professionele keuken en kom met elkaar bij de houtkachel of op het terras zitten. Of neem even een moment voor jezelf in je eigen kamer. Hier kan het allebei. En blijkt er ineens iets niet te werken of heb je vragen? We wonen zelf maar een klein eindje verderop en zijn altijd bereikbaar.

Samen zijn met alles vlakbij

Met de vele speeltoestellen op het terrein zullen de kinderen zich zeker niet vervelen. In alle rust van de zon genieten, spelletjes doen en ’s avonds de BBQ aan: voor een leuke dag hoef je Robersum niet te verlaten. Juist wel eropuit? De omgeving nodigt uit tot allerlei uitjes en activiteiten. Ga wandelen of maak een boottocht over het Lauwersmeer. Of ga het wad op, met een boot of te voet met een wadlooptocht. Bezoek het Zeehondencentrum in Pieterburen of loop langs de vrolijk gekleurde huisjes van Zoutkamp. Bij dit oude vissersdorpje is bovendien een strandje waar je lekker kunt zwemmen. Alles is vlakbij en je bent er zo.

Groepsgrootte event:
max. 34 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Robersum Recreatie

Bob en Lisa Nicolai
Panserweg 5
9975 VZ Vierhuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Direct reserveren


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.