B&B Nomad

'T ZAND NH

U verblijft op een rustige locatie aan het Noordhollandsch kanaal in de buitenrand van het gezellige dorpje 't Zand. U verblijft in een grote livingroom van 50 m2 met een eigen badkamer en toilet, sauna en zonnebank, en dit alles op de 1e verdieping! Het...

U verblijft op een rustige locatie aan het Noordhollandsch kanaal in de buitenrand van het gezellige dorpje 't Zand. U verblijft in een grote livingroom van 50 m2 met een eigen badkamer en toilet, sauna en zonnebank, en dit alles op de 1e verdieping! Het gebruik van de zonnebank is mogelijk tegen een kleine vergoeding. Er is ook een groot dakterras (15 m2) met ligbedden waar u kunt genieten van de avondzon. De B&B is een mooie uitval basis voor fietsen en wandelen. Het strand is op ongeveer 4 km afstand en Schagen ligt op 9 km afstand.

Aanwezig in de B&B: koelkast; 1 inductieplaat; magnetronoven; TV flatscreen , radio; 2 boxspring bedden (80 x 200); koffie en thee-faciliteiten.

Het is mogelijk om de kamer 1 nacht te van huren, meerdere nachten, een hele week, of langer . Fietsen kunnen in een afgesloten stalling .

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B Nomad

Oude Rijksweg 101
1756 EM 'T ZAND NH
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.