Escape Room Schagen

SCHAGEN

Ben je op zoek naar een origineel uitje? Dan is Escape Room Schagen een super leuke locatie met de beste kamers van Noord-Holland.

Ontsnap jij uit één van de top kamers van Escape Room Schagen?

Ben je op zoek naar een origineel uitje? Dan is Escape Room Schagen een super leuke locatie met de beste kamers van Noord-Holland.

Fan van Sjakie en de Chocoladefabriek? Kies dan voor de lekkerste Escape Room van Nederland: The Chocolate Factory. Een prachtige kamer vol snoepgoed met creatieve puzzels voor jong & oud. Weten jullie het geheime chocoladerecept te stelen?

Houd je meer van actie en verrassende hightech effecten? Kies dan voor de spannende escape room Space Lab (vanaf 10 jaar). Samen met een echte AI lossen jullie de moord op in het NASA Training Center in Schagen. Wil je met meerdere groepen tegen elkaar spelen? Dat kan want van Space Lab hebben we twee kamers. Je kunt ook kiezen voor de VR Escape Game 'La Casa de Dinero'! Hier los je met elkaar puzzels op in Virtual Reality en Real life om jullie doel te bereiken. Hoe snel maken jullie de miljoenen euro’s buit?

In de gezellige horecaruimte van Escape Room Schagen kun je lekker nazitten en genieten van drinks & bites. Zien we jullie snel in Schagen?

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Escape Room Schagen

Grotewallerweg 3-04 3 04
1742 NM SCHAGEN
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.