Ga naar inhoud

Restaurant NAP

West-Terschelling

Fine dining restaurant in het centrum van West-Terschelling pal onder de vuurtoren Brandaris. Sinds 2022 vermelding in Lekker500.

Neem alvast een kijkje

Bekijk alle 4 foto's

Tijdens de Culinaire Wadden Weken 2025 proef je bij ons het volgende:

Een drie of vier-gangenmenu: Als amuse een ode aan de kokkel, wilde zeebaars, eekhoorntjesbrood, weiderund en als afsluiter een Jutters dessert.

Bij drie gangen vervalt het eekhoorntjesbrood. Ook is het menu uit te breiden met oesters van het wad en/ of kaasbordje.

Het drie-gangenmenu kost € 54,50 en het vier-gangenmenu € 63,50.

Boek jouw tafel en ontdek de smaak van het Waddengebied. 

_______________________________________________________

Onze seizoensgebonden menukaarten bieden een ruime keuze in vlees- / vis- en vegetarische gerechten. Chefkok Sander Wever verrast steeds opnieuw met prachtige creaties, waar mogelijk bereid met lokale producten. Van oesters van het wad, rundvlees van eilander Boschplaat runderen, zilte groenten uit de Zilte tuin in Oosterend tot eigen pluk eetbare bloemen en eekhoorntjesbrood, in ieder van onze gerechten proeft u de smaken van het eiland.

We zijn supertrots op de vermelding in de Lekker500

Lokale Producten

Seizoens gebonden producten

Bijpassende wijnen

Fine dining in prettige sfeer

Rekening houdend met allergieën

Hoog gewaardeerd door onze gasten

Type eetgelegenheid
Onderdeel hotel/Restaurant
Gelegenheid
Ontbijt/Lunch/Diner
Afstand tot jouw locatie

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.