Watersporten op de Wadden

Het water klotst tegen de romp terwijl je dwars door de Noordzee snijdt. De wangen roodverbrand, de haren zout en een zee van tijd en ruimte om je heen. Hier deel je de ruimte met duizenden wadvogels en spot je zonnende zeehondjes opwarmen op de zandbanken. Watersportliefhebbers komen van heinde en verre om heel even een te worden met de natuur werelderfgoed de Wadden biedt. Zeilen niet jouw ding?

Ga dan coast raften, powerkiten of kano je een weg door de branding. Het is ook hier ook geschikt voor die doeners die al jaren dromen van windsurflessen en eindelijk de stap op het board zetten. Of voor de waaghalzen die door de blauwe lucht kitesurfen. De Waddeneilanden zijn de perfecte plek om dat watersportende hart van je op te halen. Liever met droge voeten spelen met de kracht van de natuur? Stap dan op een blokart en scheer met hoge snelheden de kustlijn langs. Adrenaline gegarandeerd.

Bekijk de video - en ontdek alles over surfen op Ameland

Kitesurf school Terschelling

Op de Wadden moet je zijn voor een goede kitesurfles! Waarom? De stranden zijn enorm breed, er is ontzettend veel ruimte op het water en het waait net even wat meer en wat harder dan in de rest van Nederland. Sinds 2004 verzorgen enthousiaste en ervaren en gecertificeerde instructeurs kitesurflessen op Terschelling

Kitesurfen | Kitesurfles | Kitesurfkamp 

Lees hier meer

Beleef het avontuur op Ameland

Ameland Adventure is een activiteiten- en evenementenorganisatie op Ameland. Kom je alleen, met je vrienden of familie? Ameland Adventure zorgt er altijd voor dat jij heerlijk paar uur actief op het strand bezig bent. Even de tijd vergeet en helemaal in het hier en nu bent. 

Lees hier meer

Lees hier meer over watersporten op de Wadden:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.