Dag van het Wad

Ontbijten op de waddendijk

Je verjaardag vier je natuurlijk met een ontbijt op bed. De Waddenzee ontbijt met haar verjaardag dan ook het liefste op de dijk. Samen met andere waddenliefhebbers proef je de lekkerste producten van het Wad op een wel hele unieke locatie. Een plek waar je maar één keer per jaar kunt ontbijten. Met een eitje van de boer om de hoek, brood van graan uit de Graanrepubliek of cranberryjam van Terschelling. Een lange tafel met allemaal Waddenliefhebbers. En waar je ook ontbijt je kijkt altijd uit over de Waddenzee Unesco Werelderfgoed. Nog niet genoeg gevierd? Na het ontbijt ga je op pad met de Waddenvereniging en leer je van alles over het Wad. Ontbijt jij met ons mee? 

  • Datum: 24 juni
  • Tijd: 08.00 uur tot 10.00 uur
  • Locatie: op verschillende plekken op de dijk in het Waddengebied
  • Prijs: €20,00
  • De wadexcursie duurt ongeveer een uur en is bij de prijs inbegrepen

Let op: er is een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij en vier mee! 

Boek nu je ontbijt

Unesco Werelderfgoed

Dit jaar vieren we dat de Waddenzee alweer 14 jaar UNESCO Werelderfgoed is. Elk werelderfgoed is voor alle mensen ter wereld van uitzonderlijke waarde en daarmee uniek en onvervangbaar. Over de hele wereld zijn plekken van uitzonderlijke betekenis, die daarom beschermd moeten worden.

De Waddenzee is vanwege drie redenen uitgeroepen tot Werelderfgoed. Wil je lezen waarom? En ben je benieuwd naar het ontstaan van UNESCO Werelderfgoed? Kom ontbijten tijden de Dag van het Wad.

 

Ik ontbijt bij het UNESCO Werelderfgoed

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.