Pipowagen

Julianadorp

Ervaar een romantisch weekend of midweek in onze tweepersoons pipowagen. De pipowagen is erg knus en sfeervol ingericht. Vanuit de pipowagen heeft u weids uitzicht over de bloembollenvelden en bent u dicht bij de natuur. Een pipowagen is niet alleen een b...

Ervaar een romantisch weekend of midweek in onze tweepersoons pipowagen. De pipowagen is erg knus en sfeervol ingericht. Vanuit de pipowagen heeft u weids uitzicht over de bloembollenvelden en bent u dicht bij de natuur. Een pipowagen is niet alleen een bezienswaardigheid, maar biedt u als gast ook een romantische blik op het vrije leven. Ideaal om uw partner te verwennen met een bijzondere overnachting op een prachtige locatie. De Pipowagen is in het hoogseizoen te huur voor €45,- per nacht en in het laagseizoen voor €40,- per nacht (exclusief de toeristenbelasting ).

Doordeweeks kunt u de Pipowagen boeken voor minimaal twee nachten. In het weekend huurt u de Pipowagen altijd van vrijdag tot en met maandag. Last minute is het mogelijk om één nacht te boeken, indien beschikbaar.

Aankomst is na 15.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. In het weekendarrangement zit een standaard korting berekend voor als u eerder wilt vertrekken. Deze geldt niet in het hoogseizoen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Pipowagen

Middenvliet 7
1787 PN Julianadorp
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.