Persreis Natuur Puur

Categorieën

Eén van die persreizen wordt samen met het NBTC en Het mooiste natuurgebied van Nederland ingevuld. Dat gebeurt in het kader van de campagne Holland National Parks. Speciaal hiervoor is de persreis ‘Natuur Puur’ opgezet. Journalisten kunnen van 15 tot en met 17 mei a.s. drie Nederlandse nationale parken bezoeken.

Dag 2 staat in het teken van de Wadden. Tijdens een boottocht over de Waddenzee wordt uitleg gegeven over de bijzonderheden van het gebied. Aansluitend gaan de journalisten zelf het Wad op. Het lopen over de bodem van de zee en een ontmoeting met zeehonden zullen in geen geval in deze persreis ontbreken. Tijdens de tocht geeft een ervaren gids tekst en uitleg over de unieke kwaliteiten van het gebied.

Ook aan het culinaire wordt aandacht besteed. De journalisten kunnen zelf hun ingrediënten op het Wad verzamelen.

Ook aan het culinaire wordt aandacht besteed. De journalisten kunnen zelf hun ingrediënten op het Wad verzamelen. De maaltijd wordt aangevuld met streekproducten en oergroenten, bereid volgens eeuwenoude recepten. De dag eindigt met een avontuurlijke avondwandeling door Dark Sky Park Lauwersmeer onder leiding van een boswachter van Staatsbosbeheer. De groep overnacht op een mooie, authentieke locatie aan het water. Wij zullen voor u bijhouden in welke internationale media of blogs de ervaringen gepubliceerd worden.

Meer informatie over de campagne Holland National Parks vind je op:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.