Toolkit voor ondernemers

'Werelderfgoed Waddenzee als een sterk merk met een eigen verhaal en onderscheidend vermogen in de markt van (inter)nationale duurzame toeristische bestemmingen zetten. Een merk dat lokaal, regionaal en Waddenbreed wordt ingezet om bezoekers te trekken en langer vast te houden. Om een positieve impuls te geven aan de economie en leefbaarheid in het Waddengebied'. 

Dat is de ambitie van het merk Visit Wadden. 

Logo's

Het WADDEN-logo is een herkenbaar stijlelement. Download hier het logo. 

Beeldbank

Teksten voor ondernemers

Wij zijn samen Wadden. Iedereen die dat wil kan marketingmateriaal van Visit Wadden gebruiken in eigen communicatie. Zo ook teksten over Visit Wadden, de gebieden, UNESCO Waddenzee Werelderfgoed en watererfgoed. Gebruik ze voor social media, website of andere communicatiemiddelen.

Dag van het Wad 2019

Download hier banners, social headers én foto's voor de Dag van het Wad 2019

Video's

YouTube VisitWadden 

PROMOTIEMATERIAAL

Maak Visit Wadden zichtbaar voor iedereen! Niet alleen in print of online media maar ook door fysieke middelen zoals raamstickers en vlaggen. Interesse? Neem contact met ons op. 

Contact

Video's ambassadeurs

Een aantal trotse ambassadeurs laten zien hoe uniek de Wadden zijn en wat het Waddengebied voor hun betekent. Kijk mee met de verhalen van deze ambassadeurs.

Deze video’s kan jij als ondernemer ook gebruiken voor je communicatiekanalen. Via YouTube @WaddenzeeWerelderfgoed kan je een link delen op je eigen kanalen. Wil je ze liever als MP4 ontvangen? Stuur dan een mail naar karina@merkfryslan.nl

Bekijk de ambassadeurs

Programma Vermarkten en Versterken

De toolkit op deze website komt voort uit het programma Vermarkten. Er is ook een programma Versterken. De provincies Noord-Holland, Fryslân en Groningen willen de ecologie en de economie van het Waddengebied versterken. Hiervoor werd het investeringskader Waddengebied opgesteld. Zes opgaven maken een gestructureerde aanpak mogelijk. Op deze manier worden doelen gerealiseerd en kan een beter beroep op het Waddenfonds worden gedaan.

Wil je je verder verdiepen in beide programma's? Download hier ''Programma Versterken' & 'Programma Vermarkten'.