Waddenfestival 2021

Op donderdagmiddag 4 november 2021 is het zover: het Waddenfestival! En jij bent uitgenodigd! Ervaar onder andere de donkerte van het Wad, proef oesters van de Oesterclub, volg een fotografieworkshop, ontdek hoe jij duurzaam kunt ondernemen en ontmoet gelijkgestemden op onze wadborrel! Ben je actief in het waddengebied en heb je een rol in toerisme en recreatie? Dan ben je van harte welkom!
 

Op 4 november 2021 van 13:00-18:00 uur wordt de Harmonie in Leeuwarden omgetoverd tot één groot Waddenfestijn in festivalsferen waar je bij moet zijn.

 

Meld je hier snel aan, want vol is vol.

Wat kun je verwachten?

Heel veel Wadden! Ontdek de lokale keuken van de Wadden door lekker te proeven of leer fotograferen in het donker! Meer interesse in de duurzame ambitie van het waddengebied? Laat je bijpraten over duurzame ontwikkelingen en ontdek hoe jij hier als ondernemer aan kan bijdragen. Tijdens het Waddenfestival ontmoet je je waddencollega's en doe je inspiratie op over de onderwerpen die jou aanspreken. Kortom, genoeg te beleven tijdens het Waddenfestival. 

Het Waddenfestival wordt mede mogelijk gemaakt door het Waddenfonds, de 3 provincies en het Interreg-project Waddenagenda.

 

Tijdens het Waddenfestival worden foto- en videobeelden gemaakt.

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.