Fotografie workshop in Moddergat

Categorieën

Hou jij ook zo van fotograferen? Maar wil je er nog veel meer van leren? Op vrijdag 10 december wordt dankzij het Interreg-project Wadden Agenda een fotografie workshop in Moddergat georganiseerd. Fotograaf Melvin Jonker neemt je mee naar Moddergat en leert je van alles over fotograferen tijdens zonsondergang in dit prachtige gebied.

Binnenkort kun je je aanmelden voor de fotografie workshop, maar doe alvast mee met de winactie en misschien zien we je op 10 december in Moddergat.

Fotografie workshop

Tijdens deze workshop gaan we het wad vastleggen tot ver na zonsondergang. Melvin geeft tips over het juist belichten, het toepassen van de juiste composities en het gebruik van filters. Heb je geen filters? Geen probleem! Melvin neemt filters mee van Nisi die je kunt uitproberen.

Fotograaf Melvin Jonker

Mijn naam is Melvin Jonker, 33 jaar, genoten en getogen in Groningen en gepassioneerd landschapsfotograaf. Ik verzorg verschillende cursussen en workshops, zowel klassikaal als online. Ik vind het heerlijk om samen met andere mensen met fotografie bezig te zijn. Mensen die mij kennen omschrijven mij als een sociaal persoon met oog voor details. Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn.

Buiten de cursussen en workshops die ik verzorg, ga ik graag zelf op pad om het mooiste plaatje te maken. Fotografie is een vorm van kunst en ik streef ernaar om de wereld op haar mooist te laten zien. Pas als alle elementen samen komen, is voor mij de foto geslaagd.

Winactie fotografie workshop in Moddergat

Wil jij graag bij deze fotografie workshop aanwezig zijn? Wij mogen 4 kaarten weggeven. Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier en wie weet krijg jij binnenkort tips van fotograaf Melvin Jonker! 

Niet gewonnen, maar wel geintresseerd? Schrijf je dan snel in, er zijn maar 10 plekken beschikbaar.

Doe mee en win!

Ontdek meer activiteiten in het gebied - Bekijk onze agenda

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.