De gezelligste tijd van het jaar vier je in het Waddengebied

Categorieën

De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken én waar breng je dat liever door dan in het Waddengebied? Bezoek de gezellige kerstmarkten, beleef magische kerstactiviteiten of wandel door de gezellige verlichte straten. Met deze tips weten wij zeker dat je de ultieme kerstbeleving meemaakt.

Merry Christmas!

Winterland van Fluwel

Beleef een magische kerstbeleving op Land van Fluwel. Maak kennis met het verhaal van Putti Plutti Pott, het kleinkind van de Kerstman. Wanneer de baard van zijn opa te drogen hangt, steelt hij deze. Maar dat is een groot probleem! Als de baard niet op tijd wordt teruggevonden, zal Kerstmis niet kunnen beginnen.. Los de opdrachten samen als gezin op en breng een bezoek aan de Kerstman. Weten jullie de Kerstman te helpen?

Een heerlijk uitje voor het hele gezin waarbij je wordt verwend met een hapje, drankje, een persoonlijk bezoek aan de Kerstman én de gezelligheid rondom het vuur op het kerstpleintje.

Meer informatie

Tradities in december

Ook op de Waddeneilanden is er in december van alles te beleven. Wat dacht van je van de jaarlijkse tradities? Het Midwinterfestival Schiermonnikoog is zo'n traditie: een feest dat één keer in de twee jaar wordt georganiseerd waarbij de eilanders hun huizen open stellen voor artiesten. Een heerlijk winters festival voor eilanders en gasten. Kom jij genieten van muziek, theater, verhalen en workshops?

Wij hebben een aantal tradities voor je op een rijtje gezet.

Bekijk ze hier!

Maak een mooie kerstwandeling - Wandel door de versierde en verlichte straten

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.