Voor de visliefhebber, verser kan niet!

De droom van iedere visliefhebber, De ZeeVerse Vismarkt in Den Oever. Iedere zaterdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur. Hier koop je je vis rechtstreeks van de Wieringer vissers. Zij brengen de vis vrijdag aan land. Verser kan dus niet. En natuurlijk krijg je de verhalen er gratis bij. Elke week is anders. Het seizoen bepaalt het aanbod. Wil je thuis vis roken, neem dan van de markt verse vis mee, rooktips en al.

Nieuwsgierig naar wat je met die verse vis allemaal kunt doen? Er zijn regelmatig kookdemonstraties die je nieuwe bereidingswijzen aan de hand doen. Maar je kunt natuurlijk ook een al ambachtelijk gerookt visje meenemen. Heb je speciale wensen, zoals Noordzeekrab of langoustines, en vis je liever niet achter het net? Bestel ze via de webshop. Voor je groente en wijn voor bij je vis kun je ook op de markt terecht. En wie weet kom je tijdens je rondje langs de kramen nog een ander streekproduct tegen dat je goed kunt gebruiken.

Niet op zaterdag in Den Oever? Geen probleem. Uit Eigen Streek heeft een Concept Store in Hippolytushoef waar je de hele week terecht kunt voor je waddendelicatessen en culinaire souvenirs. Toch liever een markt? Dan is de weekmarkt op donderdagochtend in Schagen een goed alternatief.

Meer ontdekken

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.