Koffie- en Theehuis de Carrousel

SCHAGEN

In het Makado centrum staat opgebouwd als een carrousel, Koffie en Theehuis “De carrousel”. Spullen van Toen en de nostalgische aspecten van een draai carrousel komen terug in het gezellige interieur. Binnen de openingstijden van het Makado winkelcentrum...

In het Makado centrum staat opgebouwd als een Carrousel, Koffie en Theehuis “De carrousel”. Spullen van Toen en de nostalgische aspecten van een draai carrousel komen terug in het gezellige interieur.

Binnen de openingstijden van het Makado winkelcentrum bent u van harte welkom en kunt u genieten van een kopje thee, Barista koffie met wat lekkers, panini’s, luxe belegde broodjes, saté of een heerlijk broodje hamburger. Op de kaart hebben we verschillende soorten broodjes die vers worden afgebakken, en rijkelijk worden belegd naar keuze. Ook voor de hartige of warme trek kunt u heerlijk bij ons zitten.

Heeft u geen tijd om te gaan zitten dat is geen probleem. Aan de buitenrand bij de broodjesbar maken we snel een meeneem broodje voor u klaar, Onze pistolets zijn 30 cm lang en te beleggen vanuit een breed assortiment. Uiteraard kunt u verse jus, fruit shake of een beker koffie meenemen voor onderweg.

Hier vind je Koffie- en Theehuis de Carrousel

Makado Centrum 9798
1741 JA SCHAGEN
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.