Bocado

HIPPOLYTUSHOEF

Bocado kaas en delicatessen: hét adres in Noord-Holland voor echte fijnproevers. Wij staan voor puur, verfijnd en verantwoord. Onze producten zijn met smaak en aandacht geselecteerd. Vanuit liefde en passie voor eten.

Bocado kaas en delicatessen: hét adres in Noord-Holland voor echte fijnproevers.

Wij staan voor puur, verfijnd en verantwoord. Onze producten zijn met smaak en aandacht geselecteerd. Vanuit liefde en passie voor eten.

Bocado is ook uw kaasspecialist!

Bij ons kunt u terecht voor een groot assortiment Hollandse- en buitenlandse kaas. De Noord Hollandse kazen zijn o.a. van het merk SmaaQ. Noord-Hollandse kaas is zeer bekend bij de consument, het staat synoniem voor kwaliteit en een heerlijke smaak: SmaaQ met de Q van Qualiteit. SmaaQ is in samenwerking met CONO Kaasmakers exclusief voor de Kaasspeciaalzaken ontwikkeld.

Ook hebben we altijd een mooi assortiment Boeren kazen op de plank liggen. Boeren kazen zijn gemaakt van rauwe melk en daardoor heerlijk vol en romig van smaak.

Buitenlandse kazen, rechtstreeks geïmporteerd van de producent. Halfgare kaas, blauw-geaderde kaas, gewassen roodkorst, witte korstkaas en verse roomkazen. Er zijn kazen uit o.a. Frankrijk, Belgie, Duitsland, Spanje, Italie en Zwitserland. Kom het gehele assortiment bekijken en proeven in onze winkel!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bocado

Hoofdstraat 41
1777 CA HIPPOLYTUSHOEF
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.