Camping Martenastate

Koarnjum

Je kunt heerlijk rustiek kamperen op Landgoed Martenastate; geniet van de natuur, het gefluit van de talrijke vogels en de schone lucht. Je vindt het intieme natuurkampeerterrein van Landgoed Martenastate verscholen achter en in de luwte van een statige r...

Je kunt heerlijk rustiek kamperen op Landgoed Martenastate; geniet van de natuur, het gefluit van de talrijke vogels en de schone lucht. Je vindt het intieme natuurkampeerterrein van Landgoed Martenastate verscholen achter en in de luwte van een statige rij eeuwenoude beuken.

Als kampeerder is het goed toeven op dit kleinschalige kampeerterrein. De voorzieningen zijn niet overdreven luxe, maar alle basisvoorzieningen zijn aanwezig (geen wifi). Daarom is het terrein bij uitstek geschikt voor de rustzoeker en natuurliefhebber, en dat zo dicht bij de stad Leeuwarden (op fietsafstand). Een prachtig plekje dus!

Het opstijgen en landen van vliegtuigen vanaf de militaire basis van de luchtmacht in Leeuwarden kan op enkele momenten gedurende de week even een ander geluid veroorzaken.

Toegang kampeerterrein: De Wier 7A, 9056 PM Koarnjum

Kampeerders moeten in het bezit zijn van een geldige Natuurkampeerkaart van Stichting De Groene Koepel.

Heb je geen Natuurkampeerkaart dan is deze bij de beheerder te verkrijgen. 

Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.