De Groot Recreatie

Ambassadeur Waddenzee Werelderfgoed Ambassadeur Waddenzee Werelderfgoed Waddengoud

HIPPOLYTUSHOEF

De Groot Recreatie biedt u een zee van mogelijkheden aan op het gebied van recreatie. Ga wadlopen, vogels en zeehonden spotten tijdens een rondvaart, wandelen en fietsen over Wieringen, zelf garnalenvissen of overnachten in het Waddenhuus.

De Groot Recreatie biedt u een zee van mogelijkheden aan op het gebied van recreatie. Zo organiseren zij de volgende activiteiten: wadlopen, vogels en zeehonden spotten tijdens een rondvaart, wandelen en fietsen over Wieringen, zelf garnalenvissen of overnachten in het Waddenhuus.

Wadlopen op Wieringen Een gids kunt u tijdens het wadlopen laten ondervinden hoe uniek dit stuk natuur is. En ondertussen ervaart u een heerlijk actieve ontspannen activiteit.

Rondvaarten De tocht begint vanaf Den Oever en vaart over het Werelderfgoed Waddenzee. Tijdens het varen wordt er gevist met een sleepnet, vervolgens wordt de vangst bekeken en met de hand weer terug gezet in de zee. Er wordt wél vis geproefd, want er wordt vis gerookt aan boord!

Wandelen of fietsen Of u nu kiest voor wandelen of fietsen, Wieringen laat alle charmes van een eiland zien. Zo komt u onder andere langs dijken, Middeleeuwse kerken, de Waddenzee en nog veel meer mooie plekjes!

Duurzame ondernemer

Bij De Groot Recreatie staat duurzaamheid hoog in het vaandel!

 • Duurzaam gebruik van water

  We gerbuiken bronwater bij de 'wasstraat' na de wadlooptochten

 • Duurzame energiebronnen

  Op de vakantiehuizen liggen veel zonnepanelen.

 • Gebruik van materialen

  We gebruiken zo min mogelijk plastic in het bedrijf, zo goed als alles is al aangepast naar karton.

 • Geld als middel voor creatie sociale en ecologische waarde

  We gebruiken geld in ons bedrijf zeker om wat echt van waarde is te versterken en zorgen goed voor onze omgeving, natuur en medemens.

 • Versterken gezondheid en welzijn

  In ons bedrijf laten we mensen genieten & tot rust komen in de natuur. Een beterevorm van welzijn is er niet, vooral tijdens onze wadlooptochten op fysiek & mentaal vlak. Voor onze gidsen geldt hetzelfde, zij genieten op en top van hun 'werk'.

 • Versterken van maatschappij en cultuur

  Ieders talent telt inderdaad bij ons, we hebben veel verschillende mensen bij ons in het bedrijf. Onze doelgroep is ook heel divers.

Lees meer over duurzaam reizen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Groot Recreatie

Gemeenelandsweg 50
1777 NN HIPPOLYTUSHOEF
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.