Herberg Onder de Linden

Aduard

Steven Klein Nijenhuis is sinds oktober 2016 de trotse eigenaar van Herberg Onder de Linden. Na vier geweldige jaren in restaurant In de Molen in Onderdendam is hij verhuisd naar Aduard.

Culinaire Wadden Weken

Wij doen mee aan de Culinaire Wadden Weken. Omdat wij altijd met dagverse producten werken hebben we geen menu. Laat je verassen door onze chef's en geniet van de smaak van de Wadden.

De keuken laat zich moeilijk vangen in een stijl. Ze werken met de mooiste Hollandse producten, gecombineerd met de kruiden en bereidingen met een Frans-Asiatische touch.

De gerechten ogen eenvoudig maar zijn prikkelend. Het menu wordt als verrassing geserveerd om u zo echt mee te nemen op ontdekkingsreis. 

Uitzonderingen
Mocht u een allergie hebben, dan is dat lastig voor u maar voor Onder de Linden geen enkel probleem. Ook voor vegetarische en veganistische menu's draaien zij de hand niet om. Graag wel even aangeven bij de reservering.

Gelegenheid:
Lunch/Diner

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.