Waddenhop

Lauwersoog

Eilandhoppen op de Wadden in het ritme van eb en vloed. Welke Waddeneilanden wil je bezoeken? Waddenhop biedt reizen aan variërend van een lang weekend tot anderhalve week waarbij je meerdere Waddeneilanden bezoekt. Je verblijft 2 of 3 nachten per eiland

Waddenhoppen: eilandhoppen op de Wadden in het ritme van eb en vloed

Het Waddengebied heeft een enorme aantrekkingskracht op natuurliefhebbers. De natuurlijke kracht en dynamiek van eb en vloed maakt dit stukje Werelderfgoed bijzonder. Planten en dieren moeten zich in het waddengebied voortdurend aanpassen aan weer, wind en het getij. Het unieke van de Waddenzee beleef je intenser wanneer je gaat eilandhoppen op de Wadden. Het is één groot avontuur in balans met de natuurlijke elementen. Je zult merken dat elk Waddeneiland weer een heel ander karakter heeft. Welke Waddeneilanden wil je bezoeken? Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Waddenhop biedt reizen aan variërend van een lang weekend tot anderhalve week waarbij je meerdere Waddeneilanden bezoekt. Je verblijft 2 of 3 nachten per eiland, zodat je voldoende tijd hebt om te genieten van het eilandleven. Vervolgens stap je op een historische zeiljacht, snelle rib of een watertaxi naar het volgende eiland, waarbij we rekening moeten houden met het getij. Soms is het nodig om droog te vallen op het Wad en te wachten tot er weer voldoende water in de Waddenzee binnenstroomt, een unieke beleving. 

Waddenhop biedt avontuurlijke reizen aan voor diverse doelgroepen:

  • solo of met vrienden
  • met je vriend(in)
  • met je gezin (ook voor éénoudergezinnen)
  • groepsreizen
  • singlereizen
  • jongerenreizen

Nieuwsgierig geworden? Kijk op Waddenhop.com

Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.