Rustpunt Ecologisch Zorg- en Theetuin Sarasvati

Delfzijl

Bij dit rustpunt is een terras waar je kunt genieten van het weidse uitzicht en in de tuin is een labyrint met een doorsnede van 30 meter. Ook is er een zitje gemaakt in de schuur waar je thee en koffie kunt zetten en even kunt rusten bij slecht weer.

Bij dit rustpunt is een terras waar je kunt genieten van het weidse uitzicht en in de tuin is een labyrint met een doorsnede van 30 meter, een oase van rust die vrij toegankelijk is. Ook is er een zitje gemaakt in de schuur waar je thee en koffie kunt zetten en even kunt rusten bij slecht weer. Als je zeker wilt zijn dat het Rustpunt geopend is, kun je het best een afspraak maken met Hanneke. 

Ecologische Zorg- & Theetuin Sarasvati is een vrijwilligersorganisatie met mogelijkheid tot dagbesteding. Theetuin Sarasvati ligt aan de 300 kilometer lange Internationale Dollard Route, in de onmiddellijke nabijheid van het wereldnatuurerfgoed Waddenzee. 

Hanneke van Doesburg woont hier vanaf 1988 en is in 1996 aan huis begonnen met een praatgroep, waar deze ecologische zorg- en theetuin uit is ontstaan. Sinds 1 april 2021 is op 75 meter van het fietsknooppunt 83 Groningen is Ecologisch Theetuin Sarasvati ook een rustpunt geworden. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rustpunt Ecologisch Zorg- en Theetuin Sarasvati

Trekweg 76
9932GH Delfzijl
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.