Eetcafe De Winze

Wyns

In Wijns, in een prachtige landelijke omgeving, bevindt zich Eetcafé "De Winze" met een ruim en gezellig terras aan het water en een goede keuken.

In Wijns, in een prachtige landelijke omgeving, bevindt zich Eetcafé "De Winze" met een ruim en gezellig terras aan het water en een goede keuken. Bij "De Winze" bent u aan het goede adres voor een kopje koffie, lunch of diner. Ook als u iets te vieren heeft met familie en/of vrienden kunt u bij ons prima terecht! Voor gezelschappen? bieden wij verschillende assortimenten aan. Hierbij kunt u denken aan:

- Warm en koud buffet
- High Tea
- Koffietafel
- Diner voor maximaal 60 personen binnen (100 personen buiten) 

Op de warmere dagen in de zomer kunnen wij een barbecue op het terras verzorgen, waarbij een gedeelte van het terras voor u gereserveerd zal worden. Een gedeelte van ons terras kan overkapt en verwarmd worden! Op de koudere dagen van het jaar, gedurende de wintermaanden, verzorgen wij stamppotbuffetten en Captain's dinners.

Rondvaart In samenwerking met een aantal rondvaartbedrijven is ook het boeken van een volledig verzorgde rondvaart bij ons mogelijk. Het buffet kan aan boord of in het eetcafé verzorgd worden. Voorafgaand aan of tijdens het diner kunt u, samen met uw gezelschap, een idyllische vaartocht maken over de Dokkumer Ee. Ook een bezoekje aan de beroemde "Tegeltjesbrug" behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk het type rondvaartboot.

Wij bieden u een om de drie maanden wisselende menukaart, die wordt aangepast aan de tijd van het jaar en het wildseizoen.  Wat betreft de verzorging van uw bruiloft kunnen wij u diverse mogelijkheden bieden: van bruidstaart met koffie of thee tot een uitgebreid diner of buffet. Wij denken ook graag met u mee over de invulling van deze dag: van muziek en aankleding tot activiteiten en vermaak! 

Tijdens de zomermaanden bieden wij u de mogelijkheid om gedurende de gehele week (tijdens onze openingsdagen) tussen 10 en 12 uur een compleet verzorgd ontbijt bij ons te reserveren. Mocht u met de boot, fiets of caravan op doorreis zijn dan is dit de ideale gelegenheid om luxe te ontbijten zonder daar zelf inkopen voor te hoeven doen. Wanneer u met uw boot in Wyns afgemeerd bent, zijn wij ook graag bereid om het ontbijt bij u aan boord te verzorgen!

Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.