De Kust vakantiehuizen

CALLANTSOOG

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van appartementen, vakantiehuizen, bungalows, groepsaccommodaties en zeer luxe vakantievilla’s in Noord-Holland. We hebben mogelijkheden in Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp aan Zee, Den Helder, ’t Zand, Schage...

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van appartementen, vakantiehuizen, bungalows, groepsaccommodaties en zeer luxe vakantievilla’s in Noord-Holland. We hebben mogelijkheden in Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp aan Zee, Den Helder, ’t Zand, Schagen, Petten, Sint Maartenszee, Schoorl en Bergen. De Kust Vakantiehuizen is opgericht in 1998, een familiebedrijf ontstaan uit passie met veel persoonlijke betrokkenheid voor huurder en verhuurder. Wij streven naar 5 sterren tevredenheid. Hiervoor zijn wij zeven dagen in de week bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur.

Als onze gasten het WAUW-gevoel beleven geeft ons dat de bevestiging dat wij de juiste match hebben gemaakt. Wij zijn uw specialist in huur en verhuur van appartementen, bungalows, vakantiehuizen, groepsaccommodaties, luxe villa’s maar ook uw woonhuis. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Kust vakantiehuizen

Abbestederweg 26 b
1759 NB CALLANTSOOG
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.