Waddenexplorer

DEN HELDER

Wadden Explorer de rib trip: het ideale uitje voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, familie/vrienden- en individuele bezoekers. Ga mee met onze 10 meter lange boot voor een fantastische ervaring op de Noordzee. Onze boot biedt ruimte voor maximaal 10 perso...

Bart en Sharon hebben samen Waddenexplorer opgezet. Zij vinden vooral dat de zee toegankelijk moet zijn voor iedereen. Zij hebben daarom gekozen voor een stevige werkrib, die zwaar gebouwd is. Een veilige en stabiele optie voor jong en oud, opgewassen tegen verschillende weertypes. Veilig en stabiel maar ook snel en dat maakt de boottocht avontuurlijk!

De boot ligt klaar tegenover het havenkantoor op Willemsoord. Aan boord ontvang je een briefing over het verloop van de tocht. Iedereen krijgt een zwemvest uitgereikt. Bij minder weer, worden er ook zeilpakken uitgedeeld. Dan gaat het avontuur beginnen! De rib vaart door de Zeedoksluis en de zeehaven van Den Helder. De vissers, offshore- en marineschepen trekken aan je voorbij. Vervolgens kiest de kapitein het ruime sop en vaart over het Marsdiep richting de Razende Bol. Een prachtige rustplaats voor de bewoners van de Waddenzee, de zeehonden. Tijdens de tocht wordt er uitgebreid vertelt over de zee en hun bewoners. Natuurlijk geeft de kapitein nog een paar keer flink gas om de kick van het varen met zo’n snelle boot te delen met alle passagiers. Opspattend water, wind door je haar, de zee op zijn mooist, wat een tocht!

Reserveer nu jouw plek voor deze onvergetelijke ervaring waar je even één wordt met de natuur.

Opstapplaats: Willemsoord, Den Helder. Bekijk de website voor een routebeschrijving.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Waddenexplorer

Willemsoord 39
1781 AS DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.