Catharina Stee

WARMENHUIZEN

Catharina Stee is een authentiek vakantieappartement voor twee, in het hartje van het prachtige landelijke Noord-Hollandse dorp Warmenhuizen. Catharina Stee is een onderdeel van een oude woonboerderij. De naam is ontleend aan de vroegere bewoonster en sta...

Catharina Stee is een authentiek vakantieappartement voor twee, in het hartje van het prachtige landelijke Noord-Hollandse dorp Warmenhuizen. Catharina Stee is een onderdeel van een oude woonboerderij. De naam is ontleend aan de vroegere bewoonster en staat voor een sfeervolle, rustige landelijke accommodatie. Luxe, comfort en privacy staan hoog in het vaandel.

Catharina Stee is gelegen aan een rustige straat, op vijf kilometer afstand van de mooie kustplaats Schoorl. U bevindt zich dichtbij een groot recreatiegebied waar niet alleen gewandeld en gezwommen kan worden, maar waar ook vogelaars en vissers hun hart kunnen ophalen. De polders en de weidsheid geven u een gevoel van rust en ruimte. Van hier uit is het fijn om met de fiets de bossen en de duinen te verkennen.

Laat u verrassen door pittoreske plaatsjes en gezellige stadjes. Schagen , Alkmaar, Haarlem en Amsterdam liggen binnen het bereik.

Kortom; het is goed toeven op Catharina Stee in het eeuwenoude Warmenhuizen. Een mooi dorp met zijn elfde -eeuwse Oude Ursula kerk en sfeervolle dorpshart. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Catharina Stee

Fabrieksstraat 10
1749 AW WARMENHUIZEN
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.