B&B Het Gele Huis

Leeuwarden

De B&B ligt in de rustige en karakteristieke Oranjewijk ten zuidoosten van het mooie centrum en historische binnenstad van Leeuwarden met zijn vele musea, leuke winkeltjes, cafés, restaurantjes en markante stadsgezichten.

De B&B ligt in de rustige en karakteristieke Oranjewijk ten zuidoosten van het mooie centrum en historische binnenstad van Leeuwarden met zijn vele musea, galeries, leuke winkeltjes, eetgelegenheden en markante stadsgezichten.

U heeft de beschikking over een tweepersoonskamer met 2 eenpersoons box springbedden, eigen badkamer met douche en ligbad en apart toilet. Er is beveiligd draadloos internet en kabeltelevisie aanwezig. Op de kamer kunt u zelf gratis koffie en thee zetten. Ter ontspanning liggen er diverse tijdschriften en boeken als ook enkele gezelschapsspellen.Tevens kunt u gebruik maken van het terras in de achtertuin.

Het Friese ontbijt wordt 's morgens bij u op de kamer geserveerd. 

De kosten voor een verblijf in Het Gele Huis zijn per nacht voor 2 personen € 90,00 inclusief ontbijt en gebruik van twee stadsfietsen en voor 1 persoon € 55,00 inclusief ontbijt en gebruik stadsfiets. Ik ben daarnaast verplicht om toeristenbelasting in rekening te brengen, € 1,65 per persoon/per nacht. Deze kosten dient u bij aankomst uitsluitend contant te voldoen.

U kunt inchecken tussen 17.00-20.00 uur. Uitchecken tot 10.00 uur. Contante betaling bij aankomst of terplekke overboeken.

Er mag in de B&B niet gerookt worden maar wel op het terras achter het huis. 

Huisdieren zijn niet toegestaan. Hier in Het Gele Huis wonen 2 katten, Diesel en Dolly.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B Het Gele Huis

B&B Het Gele Huis
Gysbert Japicxstraat 25
8933 AZ Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Bezoek de website!


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.